zondag 13 januari 2013

Review Action BB Cream

Hooi,

jullie raden het nóóit, maar ze hebben nu bij de Action een budget BB Cream!!!!!!!!!! De BB Cream is van het budget merk 'Max' wat bij de Action te koop is.


Toen ik bij de 100 nieuwste artikelen op de site van Action aan het kijken was, zag ik deze BB Cream voorbij komen. En natúúrlijk dacht ik: "Die moet ik hebben!!". Ik zit ook al een tijdje te wachten op een BB Cream van het merk 'Max'. Ik had al zo'n vermoeden dat ze het ooit uit zouden bracht, maar het is nu eindelijk zo ver!! Dus bij deze een review van de Max BB Cream!!


De BB Cream komt verpakt in een plastic omhulsel op een kartonnetje. Ik weet niet precies hoe zo'n verpakking heet, maar hopelijk snappen jullie wat ik bedoel. Het is een heel klein tubetje van slechts 25 g. De BB Cream is verkrijgbaar in 'Light' en 'Medium'. Ik heb voor 'Light' gekozen, omdat 'Medium' me net iets te donker leek.Normaal gesproken gebruik ik alleen mascara qua make-up en dus geen foundation of zoiets, maar dit was slechts € 1,49 dus daar wou ik het wel voor proberen!! Ook is het altijd wel fijn om zoiets in huis te hebben. Stel dát je ineens iets met je huid krijgt, dan kun je het in ieder geval bedekken!!


Ik laat jullie de BB Cream op mijn hand zien en niet op mijn gezicht, want ik wil mijn gezicht liever niet op internet hebben. Ik hoop dat jullie dat snappen. Hieronder zie je een foto hoe mijn hand eruit ziet zónder BB Cream. Ik heb trouwens geen flits gebruikt.


De BB Cream is qua substantie gewoon precies hetzelfde als een dagcème. Niks bijzonders dus.


De Cream smeert goed uit en dekt geloof ik wel aardig. De huid op mijn hand voelt verzorgt aan. Maar is wel egaal.


Hieronder nog een foto mét flits.


Ik ben niet een ervaringsdeskundige op gebied van foundation en BB Cream, maar ik vind dat deze er wel mee door kan hoor!! Hij dekt goed, smeert goed uit en je ziet hem niet zitten. Ook op mijn gezicht werkt hij goed!!

De Max BB Cream is verkrijgbaar bij Action voor slechts € 1,49.

xxx Sanne
Gaan jullie deze BB Cream ook halen?? Laat
het achter in de comments!!

8 opmerkingen:

 1. erg leuk artikel! ik wist niet dat ze bij de action bb cream hadden! gauw even kijken dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb in een keer een reactie geplaatst merk ik?? raar....... iemand een idee hoe dit kan?

   Verwijderen
 3. wauuwwwiee super gaaf dat de action dat verkoopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk artikel! ik zag het gisteren nog in de action liggen, maar heb het niet meegenomen, want wou eerst een review lezen. en jij bent een van de eersten!! echt fijn dat je zo recent bent!

  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg leuk artikel Sanne! alleen jammer dat je je gezicht niet laat zien. maar ik vertrouw op je woorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. had nooit verwacht dat de action hiermee zou komen1

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ga morgen direct even kijken bij de action!

  BeantwoordenVerwijderen