zondag 24 november 2013

Babyliss Curl Secret nú bij Kruidvat!!

Heej,
 
ik heb een héle leuke mededeling!! Jullie hebben vast allemaal al wel gehoord van de Babyliss Curl Secret. Deze nieuwe krultang 'zuigt' je haar als het ware op en krult het in een paar seconden. Verschillende bloggers als Teske van www.teskuh.nl en Mascha van www.beautygloss.nl hebben er een filmpje van gemaakt.
 


De meningen zijn verdeeld over deze 'krultang'. De één vind het een fantastische uitvinding en de ander gooit hem direct in de prullenbak na gebruik.
Het ligt er maar net aan hoe je hem gebruikt. Bij sommige bloggers heb ik gezien dat het haar bleef steken in de tang en ze de pluk dus af moesten knippen en bij een ander ging het allemaal vlekkeloos.
 
bron
Waar ik heen wilde met dit artikel is dat de Babyliss Curl Secret vanaf dinsdag (als je geluk hebt misschien al wel vanaf maandag, verschilt per filiaal) voor € 129,99 bij de Kruidvat te koop is!! Normaal kost hij € 149,99. Als je hem nu bij de Kruidvat koopt krijg je er overigens ook nog een Kruidvat cadeaukaart t.w.v. € 10,- bij!!
 
 
 
Lijkt jou deze tang wat en wil je hem voor iets goedkoper testen én er een cadeaukaart t.w.v. € 10,- bij krijgen?? Ren morgen dan snel naar de Kruidvat, want ik verwacht dat hij snel uitverkocht zal zijn!! Waarschijnlijk ligt de tang in de wand achter de kassa. Net als de andere Babyliss tangen.
 
xxx Sanne
 
ps. Zoek op YouTube naar 'Babyliss Curl Secret' en je vind talloze filmpjes over hoe je hem moet gebruiken.2 opmerkingen:

  1. Ik werk bij Kruidvat, dus leuk om dit te lezen! Denk niet dat het echt een succes wordt, aangezien 'ie nog steeds vrij duur is...

    BeantwoordenVerwijderen