woensdag 6 februari 2013

Mijn favoriete tijdschriften

Hey,
 
vandaag ga ik jullie mijn favoriete tijdschriften laten zien. Ik lees ze namelijk heel erg graag. Lekker op de bank met een warme kop choclademelk. Heerlijk!!

Ik heb een jaar of 2 een abonnement gehad op de Tina. Ik vond het altijd heel erg leuk om te lezen. En ik weet het, ik ben 14, maar ik lees het pas sinds een paar maanden niet meer. Het begon wat saaier te worden. Maar ik heb 1 nummer van 2013 gehad en ze hadden alles toen wat gemoderniseerd. Toen vond ik het wel jammer dat mijn abo afgelopen was.
 
 
Een tijdschrift wat ik ook graag lees is de Girlz!. Dit is een tijdschrift waar allemaal real life verhalen in staan en veel dingen die me interesseren. Er staan onder andere ook product reviews in die ik heel graag lees.
 
 
Het ena laatste tijdschrift wat he-le-maal bij me past is de Hoe Overleef Ik. Van de gelijknamige boekenserie. In de HOI staan allemaal knutsel en frutsel dingen, leuk verhalen en eigenlijk álles, maar dan ook echt álles wat erin staat vind ik leuk!! Het past helemaal bij mij!! Ze hebben ooka ltijd leuke winacties en enquêtes die je in kunt vullen. Maar ook Lezers helpen Lezers waarin lezers elkaar dus helpen. Een heel goed concept vind ik dat!! Mijn reactie is zelfs een keertje in het blad geplaatst!!! Ik heb ook al 2 agenda's versleten en allemaal andere schoolspullen. Ik ben helemaal fan!! Ik ben op dit moment aan het sparen voor een abonnement en ook een week of jaar kalender vind ik helemaal leuk!!! Het lijkt met echt geweldig om iedere dag of week een briefje van zo'n ding af te scheuren!!
 
 
Mijn moeder heeft een abo op de Libelle. Het komt dan ook regelmatig voor dat ik de Libelle lees. Er staan leuke dingen in zoals De dag nadat.... en reviews van make-up producten.
 
 
xxx Sanne
 
Wat zijn jullie favoriete tijdschriften?? Laat het achter in de comments!!

3 opmerkingen: