vrijdag 6 september 2013

Maybelline Color Show


Heej,

een poos geleden kon je bij de Kruidvat 2 Maybelline Color Show nagellakjes voor slechts € 6,- scoren!! Ik wilde al een tijdje een paar lakjes van de Color Show collectie proberen en dat heb ik dan ook gedaan!!

Ik heb de kleuren '110 Urban Coral' en '749 Electric Yellow.'
Urban Coral is een werkelijk práchtige donkere koraal kleur die haast naar rood/donker oranje neigt. Hij droogt ontzettend snel (2 minuten) en dekt in 2 laagjes.Hier zie je hoe de lak eruit ziet na een kleine week op mijn nagels. Haast
geen slijtage te bekennen!!
Electric Yellow (sorry, geen swatches... Zelfde verhaal als de swatches van de Bourjois lakjes) is een knallende gele kleur voor meiden/dames met lef!! Ik vind het persoonlijk op mijn nagels iets té. Ik zou er niet mee over straat gaan lopen en naar school dragen. Ik combinatie met een Nail Art is het wél super mooi!! Ik heb er een soort 'vuur' nagels mee gemaakt.
Deze nail art heb ik gemaakt met o.a. Electric Yellow. Zo heb je een
beetje een idee hoe de kleur is!!
Wat ik bijzonder vind aan de lakjes is dat ze allebei gewoon 5-7 perféct op mijn nagels bleven zitten!! Aan de puntjes is het hier en daar wel een beetje er vanaf, maar dat valt haast niet op. Gewoon de normale slijtage. Maar echt waar, geen énkele chip of wat dan ook. Ik ben fan!! Ik ga zéker meer van deze nagellak inslaan als het weer eens in de aanbieding is!!

xxx Sanne

1 opmerking:

  1. Wat een leuke nail art! En die gele kleur is super mooi. :D

    BeantwoordenVerwijderen