vrijdag 11 oktober 2013

Essence Glow in the Night topcoat

Heej,
 
vandaag review ik de Essence Glow in the Night topcoat voor jullie!! Ik was hier ontzéttend benieuwd naar!! Hema heeft ook al een Glow in the Night topcoat, maar ik durfde het nooit aan om hem te kopen. Bij Essence nam ik de gok en ineens stond het potje in mijn kamer te pronken!!
 

Essence belooft dat je nagels licht gaan geven in het donker. Bij andere bloggers las ik al dat zij erg enthousiast waren!! Dit beloofde wat!! Ik lakte mijn nagels in een leuke kleur en bracht keurig 2 laagje van de topcoat aan. Maar hé, de kleur werd lichter!! Waren mijn nagels eerst nog zo mooi, knallend roze, zijn ze nu somber roze. Dat is een tegenvaller. Maar ik ging gewoon door, want hé, als het werkt, dan lak ik mijn nagels wel heel fel om de uiteindelijke kleur die ik wil te bereiken!!


Zonder topcoat

 
 
Met één laagje topcoat
 
In het donker lichtten mijn nagels inderdaad op. Echt super gaaf!! Toen ik in bed lag zag ik ineens tien lichtgevende dingetjes!! Ik raad je zeker aan om hem te kopen, want voor die € 1,89 kun je hem niet laten liggen. Het mooie is dat hij in de 1e Essence schappen ligt!! Dus je kunt het bij elke Kruidvat filiaal kopen!!
 
xxx Sanne

4 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Ik ga hem zeker kopen (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben nieuwsgierig neem deze de volgende keer dat ik in het kruidvat ben mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, echt leuk! Ik hoorde al van een collega van me dat het echt tof is. Ben er benieuwd naar!

    BeantwoordenVerwijderen