zondag 25 november 2012

Trend Alert!! Tutorial

Hey,

laatst hebben jullie een artikeltje van mij gezien over de nieuwste trend. Vandaag is daar de tutorail van!!Wat je nodig hebt is niet zo veel:

- basecoat
- 2 verschillende kleuren nagellak
- topcoat

Om te beginnen doe je eerst een laagje basecoat op je nagels. Dit voorkomt dat de kleur in je nagels trekt, maar is tevens ook een goede ondergrond. Van nature zitten er in je nagels een soort van gleufjes. Niet hele diepe ofzo, maar daardoor is het niet egaal. Door die basecoat is het dus een gladde ondergrond. Ook is basecoat een heel klein beetje plakkerig van zichzelf. Hierdoor blijft de kleurlak beter zitten.

Als de basecoat goed droog is, beginnen we me het lakken. Ik raad jullie aan om eerst de achterkant van je nagels te lakken. Als je iets over de bovenkant heen schiet, dan is dat nog niet zo erg. De kleur die ik daarvoor gebruikt heb is nr. 107 Naughty and Pink! van Essence. Ik heb hiervan 2 laagjes gebruikt.Let wel op: je vingertoppen worden wel een beetje (heel erg) vies van het lakken. Dit komt omdat het onmogelijk is om je vingertoppen niet te raken als je de binnenkant van je nagels lakt. Maar gelukkig is er nagellakremover uitgevonden!!

Zodra de roze lak droog is lak je je nagels met een andere kleur. Ik heb gekozen voor nr. 12 van de HEMA. Dit is een zwarte kleur en staat heel sjiek in combinatie met knal roze.En dit is het resultaat!! Prachtig versierde nagels in een mum van tijd. Dit is een prachtig voorbeeld voor beginnende Nail Arters, of hoe je dat ook noemen wil.


Maar.............. Toen ik het eraf wou halen, wat het één groot drama!! Ik kreeg het er gewoon NIET vanaf!! Oke, wel een beetje, maar niet alles. Dit was voor 1x en nooit meer. Ik houd het liever op gewone nagellak!!


Toch hoop ik dat jullie dit een beetje een leuke turorial vonden!! Als jij een beter manier weet om dit te doen, dan hoor ik het graag!!

xxx Sanne

Wat vind jij van deze trend?? Laat het
achter in de comments!!4 opmerkingen: