maandag 24 december 2012

De donutrol

Hoi iedereen!!

Jullie weten vast allemaal al wel wat een donutrol is. Voor de mensen die dat niet weten: Een donutrol is een soort van donut, maar dan van sponsachtig materiaal. De bedoeling is dat je een staart in doet en je donutrol om je haar heen rolt. Nou ja, eigenlijk rol je je haar om de donutrol heen. Het is een beetje ingewikkeld om uit te leggen. Maar zoek maar eens op Youtube "donutrol". Ik weet zéker dat je dan heel veel interessante filmpjes vind en begrijpt wat het is.
 
 
De bekendste en meest verkochte donutrol is de kleine variant. Hiermee creeër je een subtiele ballerina knot. Maar de Claire's heeft sinds kort ook een grotere donutrol uitgebracht!! Deze is echt HUGE!! Je maakt er zó'n súper vette knot mee!! Zelf vind ik hem iet wat to much. Maar misschien vind jij hem wel super mooi!! Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur.
 
 
 
De donutrol heb je in drie verschillende kleuren. Wit voor blondines, bruin voor brunettes en de zwarte rol voor mensen met zwart of heel donkerbruin haar. Dat er drie verschillende kleuren zijn is eigenlijk vrij logisch. Je kunt namelijk alleen de witte op de markt zetten, maar mensen met zwart of donkerbruin haar hebben er niet zoveel aan. Als je bijvoorbeeld iets van de rol ziet, dan is het altijd nog beter dat het in de kleur van je eigen haar is dan in een andere kleur. Vandaar die drie kleuren dus.
 
Als je wilt beginnen met een donutrol, dan zou ik kiezen voor de kleinere variant. Zo bouw je het een beetje op. Als je er aan gewend bent een ding op je hoofd te dragen en er een beetje handigheid in hebt gekregen, dan kun je de BIG variant proberen. Voor de grote rol heb je echter wel lang haar nodig. Ik heb mijn haar net iets langer dan mijn schouders. Voor mij zou de kleinere dan ideaal zijn.
 
 
 
Maar hoe gebruik je zo'n ding nou?? Ik hoor het jullie al denken!! Het is eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld als jullie denken. Je begint heel eenvoudig met een staart indoen. Je kun ervoor kiezen om je staart bovenop je hoofd te doen voor de échte classic look óf je doe je staart achterop je hoofd. Zo is de knot iets minder zichtbaar, maar nog steeds erg mooi!! Wat je nu doet is het volgende. Je doet je donutrol om je staart heen. Zodat hij op je hoofd leunt als het ware. Nu verdeel je je haar over de donutrol heen, zodat je de rol niet meer ziet. Als je dat gedaan hebt zet je dat vast met een elastiekje. Dan draai je je jaar om de rol heen en dat zet je weer vast met een elastiekje of wat schuifjes. Hieronder heb ik nog wat hele duidelijke foto's gevonden. Er is ook nog een andere manier om de donutrol in te doen. Hierbij draai je je haar niet om je knot heen, maar begin je onderaan in de punten van je haar de rol op te draaien.
 
 
 
 
 
Ik hoop dat jullie wat aan dit artikel gehad hebben.
 
xxx Sanne
 
Wat vind jij van de donutrol?? Laat het
achter in de comments!!

2 opmerkingen:

  1. En de eerste en tweede is echt moooi maar jammer kan ik niet zon mooie ik kan alleen de laatste maar die is niet zo speciaal ......

    BeantwoordenVerwijderen