zondag 2 december 2012

Tutorial: Sinterklaas nagels

Hooi,

nu de sint weer in ons land is wordt het natuurlijk tijd voor bijpassende nagels!! Je kunt ze natuurlijk rood en geel lakken, maar veel leuker is om een Nail Art te maken!! Vandaag laat ik jullie er eentje zien.

 
Wat je nodig hebt is het volgende:

- basecoat
- rode, gele (of goude) en witte nagellak en een kleur naar keuze
- topcoat
- dun penseeltje

Zoals je al wel ziet gebruik ik maar 3 kleuren nagellak. Dit is vrij weinig, maar zorgt er wel voor het wat rustiger blijft.

Eerst lak je al je nagels rood, behalve je middelvinger. Die wordt wit.We beginnen bij de wijsvinger. Hier heb ik de meiter van Sinterklaas getekend. Je maakt de twee schuine streepje en daarin teken je een kruis.Op de middelvinger heb ik de staf van Sinterklaas gemaakt. Dit is een iets lastiger klusje. Je moet namelijk een rondje maken. Ik ben in het midden begonnen en heb hem langzaam groter gemaakt. Het is niet erg als je hier heel lang mee bezig bent hoor. Je krijgt er vanzelf handigheid in!!Dit vind ik denk ik nog wel de mooiste: de middelvinger. Er zit een mooi cadeautje op. Je begint met het rode gedeelte. Je brengt gewoon een aantal streepjes naast elkaar aan en dat vormt de basis. Hier overheen breng je een 'plus' aan met geel. Dan komt het moeilijkste gedeelte: De strik. Ik heb geprobeert om eerst de twee lussen te maken en er vervolgens twee streepjes aanvast te maken. Hiervoor kun je beter eerst even op een papiertje oefenen.
Dan is toch wel de makkelijkste aan de beurt: De pink. Hier zet je alleen een geel kruis op je nagel. Meer niet!!Tot slot breng je er een goede topcoat over aan, zodat je er lekker lang van kan genieten!!xxx Sanne

Doen jullie iets speciaals op je nagels met Sinterklaas?? Laat
het achter in de comments!!


2 opmerkingen: