zaterdag 23 maart 2013

UNBOXING GLOSSYBOX YOUNG: MAART 2013

Heej,

donderdag kwam dit artikel al online met de mededeling dat Glossybox met een Young editie uit komt!! En gisteren had ik hem binnen hoor!!


Toen de postbode aanbelde om mijn box af te leveren was ik door het dolle heen!! Ik was heel benieuwd wat erin zat en maakte de box vlug open. Hieronder zie je alles!

 
Als eerste heb je de box. Het is eigenlijk een soort lade systeem als je ze opspaart. Hier heb ik hem al open gemaakt. Waar je het witte ziet met het gaat erin, daar zat eerst de doos dicht.
 

Eigenlijk had ik een mooi papiertje verwacht die je dan door middel van een lintje en een sticker open moest maken, maar dat was niet het geval... In plaats daarvan zie je dit. Ook niet verkeerd hoor!!
 
 
Als eerste haal ik er 3 papiertjes uit. Op de een staan de producten die erin zitten, op de andere wat info over de box zelf en in de witte enveloppe een aanbieding voor de Hitkrant. Niet heel boeiend allemaal.
 
 
Maar daarna haal ik er een súper leuk, groen tasje uit!! Die gaat met zéker nog eens van pas komen!

 
In het tasje zit het volgende!! Allemaal super leuke dingen die ik allemaal kan gebruiken!!
 

Ik begin met een heerlijk ruikende douchegel van Palmolive. Hij is heerlijk zoet, maar ergens ook wel weer fris. Heel lekker!!


Ik heb al 2 van de 4 nieuwe maskertjes van Dr. Van der Hoog en nu heb ik er 3!! Dit is het Crazy Cupcake masker. Over deze maskers komt binnenkort nog een artikel online!


Hier ben ik denk ik toch wel het meest enthousiast over: Een nagellakje die als hij opgedroogt is naar frambozen ruikt!! Ik heb hem al geswached en hij ruikt zó lekker!! Waarschijnlijk zit ik de hele tijd aan mijn nagels te ruiken als ik het kleurtje op heb!! Er zitten ook nog subtiele, gouden glitters in!


Deze deodorant van 8x4 doet me heel erg denken aan een douchegel van de Action. Eentje uit de Valentijnscollectie. Heel lekker zoet. Echt een typisch Sanne geurtje!


Ik heb zoiets als Pearldrops altijd al eens willen proberen. Maar ik hoorde altijd dat het je tanden kapot maakt als het ware. Het tast het glazuur aan etc. Maar deze maakt je tanden juist sterker en maakt je glazuur ook sterker. Ik heb het al 1x geprobeert, maar zag nog geen resultaat.

Ik wist dat Kruidvat met een eigen volume poeder uit zou komen en die wou ik zéker hebben, maar nu krijg ik er zomaar eentje van Andrélon! En ik kan je vertellen: ik ben fan!!

Ik hoop dat jullie deze unboxing een beetje leuk vonden!! Als jullie ergens een review van willen zien, dan hoor ik dat graag!! Laat dan een berichtje achter in de comments.

xxx Sanne


5 opmerkingen:

 1. echt leuke box! ik wil hem ook! weet jij ook of de inhoud verschilt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heej Nienke!

   Ik denk niet dat de inhoud verschilt. Hooguit een andere deo, maar geen andere dingen hoor.

   xx Sanne

   Verwijderen
 2. ik zou graag een revieuw willen zien van de nagellak. en dan in een tutoral bijvoorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heey sanne ken jij Beautygloss met Macha?
  eigelijk kent iedreen haar badeway ken je haar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ken haar!! Ze heeft een super leuke blog!

   Verwijderen